En liten «takk for lånet / gratulerer med lille» oppmerksomhet..

12. januar 2012 § 2 kommentarer

..til ei forumsvenninne som har hjulpet og guidet meg i den o så store tøybleie-jungelen. Hun var også så snill å tilby meg å låne bleier av henne for å prøve før jeg bestilte selv, for å se om de passet for oss. Av erfaring har jeg nå lært, at selv om en bleie høres perfekt ut og «alle» er fornøyde med den, så trenger den ikke nødvendigvis passe for oss. Så for at jeg skulle slippe fler bomkjøp, sendt hun meg en pakke med de bleiene vi lurte på å kjøpe, så jeg kunne teste først. Syns det var kjempe snilt gjort, og ville derfor henne en liten «takk for lånet» oppmerksomhet sammen med pakken som skal sendes i retur nå.

Nå har det seg slik at hun også venter ei lita ei nå i januar, så da blir det en liten «takk for lånet/gratulerer med lille» oppmerksomhet. Så da heklet jeg  lue og sokker til LilleBolla, som  jeg akkurat har blitt ferdig med. Så da håper jeg hun liker fargene og settet, og ikke minst at det passer.

Pakket det hele inn i en exploding box som jeg scrappet i full fart. Hun har nemlig termin til lørdag, så pakken må sendes ASAP.

Reklame

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

§ 2 Responses to En liten «takk for lånet / gratulerer med lille» oppmerksomhet..

 • Marthe Stine Rustad sier:

  Hei!

  Den passformen på luene du hekler ser så god og fin ut, har du laget oppskrift selv eller funnet den noe sted? Lurte i så fall på om du deler? =)
  ps: En veldig inspirerende og fin blogg du har!

  Mvh
  Marthe Stine Rustad

  • Carina sier:

   Hei Marthe Stine,

   Koselig å høre du liker bloggen min 🙂

   Både sokker og lue blir til mens jeg hekler 😉 Jeg har brukt babyen min som modell og tilpasser iforhold til garn, heklenål og størrelse underveis. Så pr i dag har jeg desverre ingen oppskrift nedskrevet som jeg kan dele. MEN, jeg har fått mange forespørsle på oppskrift, og har lovet å lage en, så når jeg får gjort det så kommer den her på bloggen også 🙂 Hvis jeg får tid, så hadde jeg tenkt å se på det nå i påsken 🙂

   Mvh, Carina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading En liten «takk for lånet / gratulerer med lille» oppmerksomhet.. at Carinas Blog.

meta

%d bloggere liker dette: