Heldressen endelig ferdig!

5. august 2012 § 6 kommentarer

Da har jeg endelig fått rotet meg til å gjøre ferdig vårdressen påbegynt i vinter, så det var virkelig på tide nå! Det gjensto kun den nederste kanten på begge beina, så dressen var egentlig så godt som ferdig. Jeg klarte bare aldri bestemme meg for hvordan jeg ville avslutte, så pluselig var det sommer og «for sent» og prosjektet ble frogget.

Men nå syns jeg det var på tide å få ferdig ett prosjekt før jeg starter på ett nytt, så da bestemte jeg meg for at denne skulle ferdigstilles. Valgt bare helt enkel avsluttning med hovedfargen. Tulla mi har vokst veldig fort som baby og opp i str 86 som 6 mnd, så heldigvis hadde jeg laget kroppen ekstra lang for å ha noe å vokse i. I tillegg har tulla roet ned på veksten nå, så dressen passer ennå, hun er nå 13 mnd straks. Så da blir det en høstdress istedet for vårdress.

Dressen er inspirert av Malis hooded romper. Så utrolig nydelig!! Jeg har ikke brukt noen oppskrift, men fikk starthjelp på hetten av Erna-Marie som laget dessen til Mali. Tusen takk for hjelpen, Erna-Marie! Anbefaler dere å sjekke ut resten av bloggen hennes også, det er så mye lekkert der, utrolig inspirerende!

Jeg ble kjempefornøyd med hetten (etter at jeg fant en måte jeg likte å vende på) Hetten er nok i minste laget, men det er jo egentlig ikke så rart ettersom den er strikket på for 6 mnd siden etter målene hennes da. Jeg tenker å strikke en lue i restegarnet, så da kan egentlig hetten bare være til pynt. Dressen ble forsåvid også ganske ok, men jeg ser jeg har vært uheldig med fordeling av masker til dress og armer når jeg plukket opp masker fra hetten. Selve dressen har desverre blitt litt vid, så jeg skulle nok startet med flere masker på skuldrene og færre på bryst og rygg. Men da vet jeg det til neste gang.

Reklame

Tagged: , , , ,

§ 6 Responses to Heldressen endelig ferdig!

 • Charlotte sier:

  Så nydelig den ble vennen!!! Skikkelig flott dress til høsten/vinteren! Skal nok ha en ny vi også 🙂 Klem

 • Emme sier:

  Synes dressen ser perfekt ut jeg 🙂 Gjør ikke noe om den er såpass vid, bare bedre å bevege seg i da 😉

 • Silje sier:

  Helt utrolig nydelig og jeg er helt imponert over alt det fine du har produsert!! *misunnelig*

 • Så flott dress! Og så arti å se sånne bilder! 🙂

 • Carina sier:

  Tusen Takk 🙂

  Emme, kommer ikke så godt frem akkurat hvor vid den er på bildenen her. Men den er nok egentlig litt vid iforhold til lengden.. Men det fine med Lanett-garn er at det det blir litt «slaskete» og større etter vask, så jeg fikk strukket dressen endel, så nå tror jeg faktisk den er romslig i lengden og passe i bredden 🙂

 • Trude sier:

  Wow!!! Så nydelig dress! Denne skal jeg definitivt prøve å strikke til lillebror i magen!! Men hvordan i all verden gjorde du det uten oppskrift!?? 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Heldressen endelig ferdig! at Carinas Blog.

meta

%d bloggere liker dette: