Det første tøybleiestæsjet er nå i hus!

10. mai 2011 § Legg igjen en kommentar

Da var mannen kommet hjem fra England og hadde med seg vårt første tøybleiestæsj som jeg hadde bestilt og fått levert på hotellet der nede! I første innkjøp ble det Itti Bitti Snap in One, 12 stk i str S og 8 i  str M, samt 5 pakker med ekstra snap in- innlegg i begge størrelser så da har vi i teorien 17 stk i S og 13 stk i M. I tillegg ble det også 6 stk minibooster , så får vi se om vi har behov for det når den tid kommer.

Ble ikke helt fargene jeg hadde bestilt ettersom de var tomme for veldig mye nå, men siden dette var på tur i England måtte vi bare ta det de hadde, så vi ba de erstatte de som ikke var på lager i noen andre «jentefarger» Vi fikk da bla den siste raden til høyre, dette ver vel noen av de grelleste fargene de kunne funnet, og jeg hadde aldri valgt dem selv, og jentefarger kan det vel heller ikke kalles, men men. Lekkre er de uansett disse bleiene.

Så er det bare å krysse fingrene for at str S passer tulla når hun kommer, hører så mange si disse er så små i størrelsene, og tulla ser ikke ut til å bli lita så..

Reklame

Tagged: , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Det første tøybleiestæsjet er nå i hus! at Carinas Blog.

meta

%d bloggere liker dette: